Lliga FCF - 2a Volta - Jornada 17

Cercle Sabadellès 1856 10 - St. Pere Nord "C" 0

Sabadell 14 de febrer de 2009

El nostre Pre-tourmalet

Amb un equip molt just d’efectius, per diferents raons erem només 8, amb les baixes del Biel, l’Oscar i Roger, encarem un partit que es preveia fàcil contra el St.Pere Nord.

L’equip titular: Ricard Z., Alex, Jordi, Ricard A.,Nil, Joan i Oriol, amb el Sergi a la banqueta.

Sortida en tromba de l’equip que, al minut 6, ja guanyava 3-0, gols d’un inspirat i efectiu Oriol.
Gràcies a les recomanacions que tenia l’equip d’anar a dormir d’hora i no anar al Sutton, el Ricard, molt enxufat, marca el 4 a 0 a passada del Joan.
L’altre equip no trobava el gol però si va trobar la galta del Ricard, que va rebre un fort xut a tota la cara, que el va deixar mig grogui. L’Arnau aprofita per fer-lo recuperar i surt el Sergi al camp.
El cinquè gol que puja al marcador, arriba de peus del Joan, a pasada de l’Oriol.
El St.Pere Nord, que no troba el “Nord”, segueix patint el vendaval de joc del Cercle.
El Sergi, en una jugada individual, s’escapoleix de l’escomesa de la defensa i, driblant el porter, marca el 6è gol.
En el minut 20, arriva la primera oportunitat seriosa del St.Pere, falta fora l’àrea del número 3, batejat el “xut i mierda”, que atura perfectament el Ricard Z. sense despentinar-se.
Al minut 22, al xut d’un córner, el Sergi marca el 7-0, amb el qual s’arriba a la fi de la primera part.

S’inicia la segona part amb l’esperança de continuar la golejada, i al minut 5 i a pilota parada, el Sergi transforma una falta en un fantàstic gol per l’escaire.
L’Oriol, al minut 9, en un acte de fe i persistència, acaba fent entrar a porteria una pilota disputada dins de l’area.
Pasen els minuts amb l’esperança de continuar la golejada, però es van produïnt moltes clares oportunitats de gols que no s’acaben materialitzant.
Ja la minut 24, i per arrodonir el marcador, el Sergi torna a xutar una falta desde quasi mig del camp que doblega les mans del porter per transformar el 10-0.

“Doble manita” que ens dóna moral pel tourmalet que ens espera a partir del 28.

Cuideu els efectius la propera setmana que no hi ha partit, que ens esperen jornades d’alt voltatge i molta concentració.