!!!!!!  CAMPIONS ¡¡¡¡¡¡¡¡¡

dilluns, 2 de març del 2009

Lliga FCF - 2a Volta - Jornada 18

Mercantil "E" 1 - Cercle Sabadellès 1856 6

Partit disputat a les instal·lacions del Mercantil C.E. el dissabte 28 de Febrer de 2009.

Crònica d’en Jordi Salas

“Amb una primera part memorable, l’equip va demostrar que lo de la primera volta va ser un accident……….”

Àrbitre:
Un desalmat que no va deixar jugar al Nil per portar ulleres……

Crònica del partit:

Amb puntualitat britànica, a las 9 mati comença el partit (pobres pares).
El Mercantil surt apretant i te una primera ocasió, però tranquils que el nostre porter es l’il·lustra Zamora…….
Acte seguit i als 3 minuts, jugada de tot l’equip amb una gran escapada final de en Humphrey Bogard (Joan G) que clava el primer (GOL).
A partir d’aquí fins al final de la primera part, FESTIVAL DEL CERCLE.
Al minut 4, en MOTO GP (Oscar), s’escapoleix i tot sol la creua per damunt la sortida del porter mercantilenc. (GOOL)
Al minut 8, gran jugada amb passada final de TIKI-TAKA (Ricard A) cap al MENTALISTA (Oriol Pla) que fa un xut increïble i fa el tercer. (GOOOL)
Al minut 11, en MOTO GP (Oscar), torna a fer de les seves deixant en evidencia a tota la defensa mercantilenca al marcar el quart. (GOOOOL)
Com els pares d’en MOTO GP li van prometre un regalet si feia un hard trick, al minut 18 el “nano” tornar a marcar col·locant la bola a ran de pal…. (GOOOOOL)
I així acaba la primera part, amb un 0-5……. L´Arnau, en Jordi Pla (incombustible delegat), i els pares….. no s’ho podien creure.
A la segona part, va baixa el ritme, i al minut 5, en un tímid atac que varem deixar que fes el Mercantil, van fer un golet.
Però ràpidament, al minut 12, el MENTALISTA (Oriol Pla) va fer el sisè. (GOOOOOOL).
A partir d’aquí, l’equip del cercle es va dedicar a controlar el partit, guardant forces per el proper i decisiu partit enfront el SABADELL..
En resum, jo diria que la millor primera part de la temporada, amb gran defensa, un mig del camp organitzat i apretant i una davantera que les va aprofitar totes……. (FANTASTICS).
ENHORABONA a tots els jugadors, també als pares (que els alimenten molt be) i que la força ens acompanyi davant el Sabadell.