dilluns, 23 de març del 2009

Lliga FCF - 2a Volta - Jornada 21

Cercle Sabadellès 1856 7 - Maurina Egara 3

“UN PAS MÉS CAP AL TÍTOL”
El Cercle s’imposa a la Maurina desplegant el seu millor joc .Acompanyat d’una actuació estel·lar del nostre porter Ricard.
Després de començar encaixant un gol al minut 3 el Cercle ha estat una màquina de fer Futbol. Han escombrat al rival del camp amb força i qualitat. La Maurina que res a pogut fer davant aquest festival de joc del Cercle ha jugat a la contra hi ha arribat forces vegades a l’àrea del cercle plantant-se sols davant la nostre porteria,però allà sempre estava el Ricard, segur i fent parades increïbles, desfent uns contra uns i desesperant a l’equip contrari.
Els gols han arribat per part de l’Uri (2) minuts 8 i 14, Sergi(1) minut 18, Oscar(2) minuts 23 i 24, Àlex(1) minut 29 i Ricard Argemí(1) minut 38.

L’ 1x1 d’en Joan Graells: (cronista de luxe):
RICARD: ESPECTACULAR
tot i encaixar tres gols en els que res ha pogut fer ha estat
un dels millors del partit aturant pilotes que podien haver canviat el resultat del match. Ha donat molta confiança a l’equip.
ROGER:SEGUR,li ha tocat un paper lleig doncs emparellat amb un dels millors jugadors de la Maurina ha tingut de lluitar de valent,resolent la papereta amb solvència. Encara ha tingut temps per fer un gol que l’àrbitre li ha anul·lat per suposat fora de joc.
JORDI: el KAISER, és ”l’amo” de l’àrea per dalt, per baix, tallant pilotes i sortint amb criteri.
NIL: NERVI, corrent la banda amunt i avall i avorrint al seu contrari encara ha tingut força per arribar a l’àrea contraria.
ORIOL: INMENS,gran partit del nostre migcampista que a la segona part també ens ha ensenyat que pot jugar de central sense problemes. Ha arrodonit la seva actuació amb dos gols.
JOAN: ASSISTENT, amb visió de joc ha distribuït i mogut l’equip amb criteri, dues assistències seves han acabat en gol. Li ha faltat sort de cara la porteria un parell de bones jugades en les que una l’aturat el porter i l’altre una vaselina que ha acabat al pal.
SERGI: CRACK, ha desequilibrat el partit, amb força i tècnica ha donat una lliçó al contrari de com es juga al futbol. Un gran gol amb col·locació i una jugada espectacular amb “canyo” i passada de la mort han arrodonit una actuació immensa.
OSCAR: PICHICHI, amb gran mobilitat al davant i olfacte de gol(2) ha portat de corcoll la defensa contraria. El segon gol d’un gran xut demostració de tècnica i força.

RICARD ARGEMI: LLEST, fent-se seva la banda esquerra ha fet una de les seves millors actuacions hi ha aconseguit un gol de gran execució, sense angle ha posat la pilota al fons de la xarxa.
ALEX: ASCENDENT, molt bon partit de l’Àlex i mostrant agafar confiança en aquesta part del campionat ha provat el xut i amb un resultat magnífic doncs ha firmat el 6 a 1 amb un gol sensacional.
BIEL: MISSING, (Manel where is your son? Don’t leave us again without a great player!)
ARNAU: COACH, ha aconseguit fer un gran equip, donant a cada jugador la confiança necessària per donar el millor . Gran part de la bona trajectòria de l’equip ha estat culpa seva.