dissabte, 28 de març del 2009

Lliga FCF - 2a Volta - Jornada 22

Cerdanyola V FC "E" 0 - Cercle Sabadellès 1856 6

Crònica d'en Jordi Pla

Dissabte 28 de Març juguem l’últim partit avanç no comencem el important i decisiu mes d’abril o ens quedaran els últims partits per la recta final de la LLiga.

La pluja que els inconsistents meteoròlegs havien previst pel Dissabte, va aparèixer al principi del partit i no ens va deixar fins als últims minuts del final, fent incòmode un espectacle que els afeccionats (pares, avis , germans,…….) havien vingut a gaudir!!!!
Equip Inicial:
Ricard Zamora (porter), Roger, Jordi i Nil (defensa) Oriol i Joan (mitjos) i Oscar davanter.
Banqueta: Ricard Argemí i Àlex.
Partit previst per no tenir problemes però que ens va costar més del que el marcador reflexa.
La primera part va estar plena d’oportunitats del Cercle però sense materialitzar-ne cap d’elles. La pluja i el camp relliscós semblava que afectava més a l’equip Sabadellès que no pas al local, afegint una defensa molt ordenada i un porter molt sòlid sota els pals.
Alguns contraatacs molt perillosos per part del Cerdanyola i molt ben aturats per un esplèndid Ricard Zamora,i un penal fallat ens van fer veure que el partit podía complicar-se i molt
El gol no va arribar fins als últims minuts de la primera part. Unes mans assenyalades per l’àrbitre van provocar que el Joan xutes magníficament una falta directe que el porter local no va poder aturar. 1-0.
Al cap de tres minuts gol anul·lat a l´Alex per fora de joc i quatre minuts desprès l’àrbitre xiula la fi de la 1ª part.
Les instruccions per la 2ª part varen ser clares :
No podíem deixar que el Cerdanyola es penses que ens podien guanyar. Per tant no ens tenien que marcar cap gol i nosaltres teníem que aprofitar les nostres oportunitats. A part de recordar als jugadors que al futbol es juga amb les dues cames i no només amb una. Molts ànims i donar confiança als jugadors que ho podien aconseguir.
Comença la segona part i el partit continua igual que a la primera (els jugadors de vegades van a la seva i no escolten……..jejejejej).
Més oportunitats fallades per part nostre i gràcies a un Ricard Zamora sensacional que va aturar un xut de falta directe i un ràpid contraatac amb la defensa avançada ,que el Cerdanyola no ens va empatar.
No va ser fins al minut 10 de la 2ª que el partit es va posar clarament a favor del Cercle. Jugada del Roger des de mig del camp i xut a porta. Golàs. 2-0
A partir d’aquí que el partit ja va ser clarament del Cercle. Van venir els gols de l´Oscar (3-0) de l´Oriol 4-0, 5-0 Jordi de falta directe i per últim el segon gol del Joan, 6-0.
Enmig de tot això recordem l’ensurt per la lesió del Nil desprès d’una forta entrada d´un contrari i que al final tot va acabar en un "no-res".
Final, com sempre contents per la victòria i amb el cap pensant sobre tot amb el partit contra el Sant Quirze de desprès de Setmana Santa.(18 d’abril).
Avanç però tenim el partit del proper Dissabte contra el Jabac a casa.